دیدار معاون هنری با استاندار گیلان؛ غیبت معنادار هنرمندان رشت

دیدار معاون هنری با استانداری که علیه اش طومار جمع کرده اند!

ملانصرالدین:مهدی شفیعی در سفری که به گیلان داشت،با استاندار این استان هم دیدار کرد. ملاقاتی که به مذاق گیلانی ها خوش نیامد.

استاندار گیلان به خاطر عملکرد ضعیف اش زیر تیغ انتقاد قرار داشته و اخیرا هم گیلانی برای برکناری او طومار نوشته و امضا کرده اند.

جناب استاندار نسبت به هنر و فرهنگ گیلان بی اعتنا بوده و همه چیز را از منظر مالی دیده و می بیند.به همین دلیل، نه تنها با تخریب داروخانه تاریخی کارون و سینمای خاطره برانگیز انقلاب رشت مخالفت نکرد، بلکه همراه با علی سرتیپی قدم به این دو مکان تخریب شده گذاشت!

این در حالی است که برای نجات سینما۲۲بهمن رشت که تا تعطیلی هم پیش رفت،کاری نکرد!

اخیرا هم خبر آمده هتل و بیمارستان قدیمی رشت در خطر ویرانی است.باز هم برای استاندار مهم نبوده و نیست.واقعا چه چیزی برای وی مهم است؟!

بسیاری از هنرمندان عرصه های مختلف هنر استان گیلان، به خصوص رشت را می شناسیم،اما در دیدارها و بازدیدهای معاون هنری،هیچ کدام از آنان به چشم نیامدند!

نبودن آنان نشان دهنده این است که به سیاست های آسیب زن مدیران هنری دولت یا بی اعتنایی آنها نسبت به مشکلات معترض و عصبانی هستند.

در عکس منتشر شده،معلوم نیست استاندار به معاون هنری هدیه داده یا برعکس.اگر شفیعی چنین کرده باشد جای سوال دارد!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین ها