رئیس سازمان نظام صنفی رایانه کشور در سومین دوره نمایشگاه «ایران ایتکس» گفت: امروز هیچ صنعتی و حوزهای را سراغ نداریم که بدون استفاده از ابزارهای فناوری اطلاعات بتواند ادامه کار دهد.
به گزارش اقتصادگران ؛ دکتر علی حکیم جوادی رئیس سازمان نظام صنفی رایانه کشور در افتتاح این نمایشگاه در جمع خبرنگاران گفت: از ابتدای سال گویا رویکرد جدیدی در حوزه فناوری اطلاعات در کشور اتفاق میافتد که به یمن همزمانی برنامه هفتم و تمرکز بر دیجیتال بوده که اتفاق بسیار جالبی است و باید از آن حداکثر بهرهبرداری را کنیم. امروز تحول دیجیتال و پیرو آن اقتصاد دیجیتال مد شده و ستونهای اصلی آن بحث هوشمندسازی است که موضوع و نقل مجلس تمام دوستان حوزه فناوری شده است وقتی صحبت از نقش فناوری اطلاعات در کسب و کارها میشود باید نمایشگاه ایتکس در سالهای آینده دهها برابر این ابعاد و با حضور شرکت کنندگان متعدد را برگزار کنیم.
حکیم جوادی افزود: امروز هیچ صنعتی و حوزهای را سراغ نداریم که بدون استفاده از ابزارهای فناوری اطلاعات بتواند ادامه کار دهد بنابراین فکر میکنیم باید یک برنامهریزی جدیتر شود البته خوشبختانه در سطح کشور شاهد برگزاری همایشها و نمایشگاهها در این زمینه هستیم ما به عنوان بخش خصوصی اجازه پیدا کردیم برای اولین بار در برنامهریزی کلان کشور در برنامه هفتم حضور داشته باشیم و کمک به بحث تحول دیجیتال کنیم که فرصت بسیار مغتنمی است.
وی ادامه داد: بسیار خوشحالیم که موضوع منابع انسانی بسیار جدی گرفته شده است چیزی که کشور ما به شدت به تعداد زیاد داشته اما متاسفانه با توجه به شرایطی که داشتیم تعداد قابل توجهی از آنها مهاجرت کردند و ما امیدواریم با این فضای کسب و کاری و آموزشهای در نظر گرفته شده بتوانیم این موضوع را برگردانیم. ما در برنامه خود آموزش ۵۰۰ هزار نیروی انسانی با مهارتهای مختلف و البته با کمک مجموعههای دیگر را داریم ما در سازمان نظام صنفی رایانه کشور در خدمت همه شما عزیزان هستیم و من آینده بسیار خوبی را برای بخش خصوصی میبینم.
بر اساس این گزارش: گروه فناوری اطلاعات شریف با حمایت مجموعه ایران تلنت و رایتل سومین دوره نمایشگاه «ایران ایتکس» کسب و کارهای مرتبط با فناوری اطلاعات، ارتباطات، مخابرات و هوش مصنوعی را با هدف کاریابی و اشتغال، عرضه فناوریهای نوین و دستاوردهای جدید تاریخ ۱۸ تا ۲۰ مهرماه ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاهی برج میلاد برگزار میکند.
افتتاح این نمایشگاه با راهبری آرش سروری صورت گرفت که توضیحاتی در جمع حضار و خبرنگاران در این خصوص ارائه نمود و گفت: این نمایشگاه با مساحت ۱۸۰۰ متر مربع و حضور حدود ۶۰ غرفه از امروز ۱۸ مهر تا ۲۰ مهر ماه به مدت ۳ روز از ساعت ۱۰ تا ۱۶ در سالن A مجموعه نمایشگاه برج میلاد برگزار میشود.
سروری ادامه داد: حامیان استراتژیک این نمایشگاه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری، پارک علم و فناوری شریف و سازمان نظام صنفی رایانهای کشور هستند و حامیان اصلی نیز مجموعه ایران تلنت و رایتل بوده که در نمایشگاه حضور دارند. و برگزاری این نمایشگاه با گروه فناوری اطلاعات شریف است که مدیریت آن آقای محمدعلی روزی طلب بوده که دبیر نمایشگاه نیز هستند.
همچنین آسیه حاتمی مدیرعامل مجموعه ایران تلنت نیز در افتتاحیه این نمایشگاه گفت: وقتی با شرکتها و مدیران سازمانها صحبت میکنیم احساس میکنیم ترکیبی از مشکلات مثل مهاجرت، تحریم، کسانی که ماندگار نیستند، یا نداشتن انگیزه و غیره را دارند و اینکه چه روشهایی را به کار بیندازند که از آن عبور کنند و با بررسی که در سازمانها و منابع انسانی انجام شده به این نتیجه رسیدیم که چهار ویژگی تیم منابع انسانی آنها باید داشته باشد تا راحتتر بتوانند این مسیر را طی کنند.
اول قدرت شناسایی پتانسیلها و انگیزهها و مهارتهای نرم را داشته باشند. به جای اینکه صرفاً تخصص و مهارتهای فنی را ارزیابی کنند پتانسیلها و نگیزهها را شناسایی کنند افرادی که در این گونه نمایشگاه شرکت میکنند اتفاقاً همانهایی هستند که سعی میکنند پتانسیل آدمها را شناسایی کرده و به سازمان خود اضافه کنند.
دوم قدرت بازیسازی و طراحی پلههای رشد. که باید در کوتاه مدت داشته باشند امروز ماندگاری نیروهای انسانی در حد ۲ تا ۳ سال است و تنها راه ماندگاری آنها این است که باید پلههای رشد و ترقی را در کوتاه مدت طراحی کرد و ما هستیم که سیستم انگیزه دادن به شخص را متناسب با پلههای رشد طراحی میکنیم.
سوم قویترین فروشندهها را در تیم منابع انسانی داشته باشیم. ما باید بتوانیم استراتژی قوانین و تاکتیکها را در سازمان نهادینه کنیم باید نیازها را شناسایی کنیم و بتوانیم آن نیازها را بفروشیم.
چهارم قدرت تحلیل داده را داشته باشیم. و در نهایت زیرساخت قدرت تحلیل منابع داده را داشته که برای تصمیمسازی بسیار مورد نیاز است.
وی در پایان گفت: امیدوارم در جذب پتانسیلها، انگیزه دادن، نگه داشتن و ثروت آفرینی در سازمانهایتان موفق باشید.
محمدعلی روزی طلب مدیر گروه فناوری اطلاعات شریف و دبیر نمایشگاه نیز در این مراسم گفت: این نمایشگاه سومین دوره است که برگزار می شود. دو دوره قبل در دانشگاه شریف انجام شده است برای این برج میلاد انتخاب شد که فضای بزرگتر و با محدودیت کمتری برای بازدید کنندگان داشته باشد. البته باید تاکید کنم در چند ماه گذشته با توجه به اتفاقات مختلف که افتاد برگزاری قرار بود مرداد ماه انجام شود و اجرای آن به امروز رسیده است.
روزی طلب افزود: ما دو هدف کلی در نمایشگاه داریم یکی کاریابی و اشتغال است که از شرکتها خواستیم موقعیتهای شغلی خود را در سامانه ما که با همکاری ایران تلنت ایجاد کردیم معرفی کنند و شرکتها میتوانند از طریق تاچ استندها که در سالن قرار دارد این موقعیتها را ببینند و رزومه ارسال کنند. و از طرفی خود شرکتها نیز میتوانند به سایت ما مراجعه کنند و برای هر شرکت یک بارکد در نظر گرفته شده است که با گرفتن گوشی تلفن همراه میتوانند آن را اسکن کنند و مستقیماً موقعیتهای شغلی را ببینند.
دومین هدف از این نمایشگاه بحث ارائه دستاوردها، محصولات و نوآوریهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مخابرات و هوش مصنوعی است که ارائه میشود بنابراین سعی شده در نمایشگاه هم بچههای منابع انسانی را درگیر کنیم و هم بچههای مارکتینگ، بازاریابی و فروش شرکتها را درگیر کنیم. امیدوارم در سه روز نمایشگاه بتوانیم بهترین خدمات را به شرکتهای حاضر در نمایشگاه ارائه دهیم و انشالله بتوانیم در دورههای بعدی نمایشگاهی در فضاهای بزرگتر و با تعداد شرکتهای بیشتری برگزار کنیم.
در ادامه آقای محمدعلی روزی طلب به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و گفت: سال دوم که در دانشگاه شریف برگزار شد و ثبت نامها که روی سایت صورت گرفت حدود ۲۰۰۰ نفر رزومه داشتند و اطلاعات را به شرکت کنندگان دادیم و احتمال میدهیم حدود ۱۵ درصد منجر به استخدام شده باشد.
وی در خصوص فعال بودن گروه فناوری اطلاعات شریف در کل طول سال گفت: ما ۱۵ سال است که برنامههای مختلف برگزار میکنیم و رویدادهای متنوعی در طول سال داریم هدف کلی رویدادها که در طول سال انجام میشود شناسایی استعدادهای برتر و معرفی آنها است. همچنین امروز در کانال تلگرامی ۵۰ هزار عضو فعال داریم که آنها در کل سال در این کانال فعالیت میکنند.
به گزارش روابط عمومی نمایشگاه ایران ایتکس، گروه فناوری اطلاعات شریف با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف و سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور در حال برگزاری سومین دوره نمایشگاه ایران ایتکس “IRAN ITEX 2024” با محوریت کسب و کار های مبتنی بر فناوری اطلاعات، ارتباطات، مخابرات و هوش مصنوعی به تاریخ ۱۸ الی ۲۰ مهر ماه سال جاری در محل برج میلاد تهران می باشد.
این نمایشگاه با هدف کلی زیر اجرا می شود.
• کاریابی و اشتغال ( دریافت رزومه و تامین نیروی انسانی به صورت تخصصی )
• عرضه فناوری ها، نوآوری ها و رونمایی از دستاورد های جدید
• انتقال تجربه و دانش
همچنین در حاشیه این نمایشگاه کارگاه های آموزشی، سخنرانی های انتقال تجربه از افراد برجسته و مدیران موفق و پنل چالشی استارتاپ ها برگزار می گردد که فرصت مناسبی برای تبادل نظرات و پیشنهادات برای شرکت کنندگان ایجاد می نماید.
جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی iranitex.com مراجعه فرمایید.
نمایشگاه ایران ایتکس چیست؟
نمایشگاه ملی ایران ایتکس رویدادی در حوزه کسب و کارهایی می باشد که به هر نوعی با فناوری اطلاعات، ارتباطات، مخابرات و هوش صنوعی درگیرمی باشند و می توان از آن به عنوان نخستین نمایشگاه کشور نام برد که به صورت تخصصی بر موضوع شناسایی و جذب استعدادهای برتر حوزه فناوری اطلاعات و اتصال این افراد به بازار کار فعالیت می کند. این نمایشگاه با هدف ایجاد ارتباط کاربردی مابین صنعت و دانشگاه، شناسایی افراد مستعد و برتر کشور و ورود این افراد به صنعت برگزار می گردد. همچنین امکان ارائه محصولات و خدمات مختلف شرکت ها به راحتی، با کمترین هزینه و زمان به علاقمندان این حوزه فراهم می گردد و فرصتی خوبی برای تبادل نظرات و پیشنهادات برای شرکت کنندگان و صاحبان صنایع ایجاد می شود.
همچنین نمایشگاه ایران ایتکس در حوزه شناسایی استارتاپ های توانمند و برقراری ارتباط آن ها با مجموعه های فعال در حوزه مذکور فعالیت می کند.
علاوه بر این در حاشیه این نمایشگاه، کارگاه های آموزشی مختلف، سخنرانی افراد برجسته و مدیران موفق در حوزه فناوری اطلاعات و پنل چالشی استارتاپ ها برگزار می شود. این نمایشگاه به مدت سه روز در تاریخ ۱۸ الی ۲۰ مهر ماه ۱۴۰۳ در محل برج میلاد تهران در حال برگزاری است.
چه گروه هایی در نمایشگاه حضور دارند؟
• شرکت های حوزه صنایع الکترونیک، کامپیوتر و فناوری اطلاعات
• شرکت های حوزه امنیت و شبکه
• بانک ها، موسسات مالی و اعتباری و شرکت های زیر مجموعه
• مجموعه های دهنده خدمات بانکی و مالی، پرداخت و تجارت الکترونیک
• کارگزاری ها، صندوق های سرمایه گذاری و ارکان بازار سرمایه و بورس
• شرکت های بیمه و شرکت های زیر مجموعه
• اپراتورهای مخابراتی و اینترنت
• فروشگاه های اینترنتی و ارائه دهنگان خدمات برخط
• نرم افزارهای ارائه دهنده انواع خدمات
• مجموعه های فعال در حوزه رمز ارزها و متاورس
• شرکت های ارائه خدمات هوش مصنوعی
• مجموعه های فعال در بازار تبلیغات و بازاریابی
• ارائه دهندگان خدمات ابری، انواع سرور، هاست و دامنه
• واحدIT و منابع انسانی گروه های صنعتی، تولیدکنندگان انرژی و فروشگاه های زنجیره ای، گروه های نفت، پالایش و پتروشیمی و کارخانجات
• دانشگاه ها، مراکز رشد و پارک های علم و فناوری، مراکز نوآوری و شتابدهی
• استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان
ارائه موقعیت های شغلی و دریافت رزومه در نمایشگاه ایران ایتکس به چه صورتی انجام می شود؟
این روند با همکاری مجموعه ایران تلنت ( یکی از قدیمی ترین و پرمخاطب ترین مجموعه های فعال در حوزه کاریابی) انجام خواهد شد. بدین صورت که به هر شرکت پروفایلی ارائه می شود که موقعیت های شغلی خود را در آن ثبت نمایند. شرکت کنند گان در نمایشگاه نیز از طریق پروفایل شخصی خودشان اقدام به ارسال رزومه به صورت الکترونیکی می نمایند. موقعیت های شغلی شرکت ها بر روی وبسایت ایران تلنت قرار خواهد گرفت تا علاوه بر بازدید کنندگان، در دسترس کلیه علاقمندان به این حوزه قرار بگیرد و از هر کجای کشور به صورت غیر حضوری بتوانند رزومه ارسال نمایند.
چه رویدادهایی در کنار نمایشگاه ایران ایتکس برگزار می شود؟
• پنل سخنرانی مدیران موفق ( سخنرانی بزرگان حوزه فناوری اطلاعات به صورت داستان وار و در راستای انتقال تجربه)
• کارگاه های آموزشی ( ارائه موضوعات آموزشی جذاب برای بازدید کنندگان )
• پنل استارتاپ ها ( بررسی چالش ها ، داستان های موفقیت ها و شکست های استارتاپ های بزرگ و در حال رشد )